Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا محمدعلی مجتهدی نیا روز پنجشنبه در نشست خبری در آستانه هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استانداری اردبیل تصریح کرد: ۳۱۹ پرونده قاچاق کالا و ارز در سه ماهه نخست امسال تشکیل شده که ۲۱۰ مورد آن مربوط به دستگاه استخراج ارز بوده و تاکنون حدود ۲ و نیم میلیارد تومان از جریمه آن وصول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تشکیل و ارجاع یکهزار و ۷۲۵ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز به تعزیرات حکومتی در سال قبل و محکومیت آنها به ۷۲ میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: ۸۰ درصد رویکرد دبیرخانه مبارزه با قاچاق کالا و ارز مربوط به پیشگیری و ۲۰ درصد مربوط به برخورد قضایی است و تلاش می شود با اتکا به اصلاحیه جدید قانون مبارزه با قاچاق، با مصادیق قاچاق با جدیت مبارزه شود.

وی تصویب قانون یاد شده را مربوط به اردیبهشت ماه سال قبل دانست و گفت: این قانون از ۱۰ اردیبهشت ماه امسال لازم الاجراست و ضوابط تجاری، مصادیق جرم انگاری و منشا ارز و اصول و آیین نامه مبارزه با قاچاق و عرضه کالای خارج از شبکه در آن به روشنی تدوین شده است.

مجتهدی نیا از فعال بودن سامانه تلفنی ۱۲۴ اداره‌های صنعت، معدن و تجارت، شرکت نفت، سامانه های ارزی، جامع حمل و نقل، انبار و مراکز نگهداری کالا به منظور مقابله دقیق با قاچاق خبر داد و افزود: فروشگاه‌های زنجیره ای و بازار با اولویت لوازم یدکی و خانگی با جدیت رصد می شوند و در ادامه، همه کالاهای موجود در بازار رصد خواهند شد.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل رتبه نخست کمیته فرهنگی و تبلیغاتی این کمیسیون در سال گذشته را نشانه تاثیرگذاری کار فرهنگی و رسانه ای در مقابله با جریان قاچاق عنوان کرد و بر استمرار همکاری خبرنگاران با کمیسیون یاد شده در راستای هدف های متعالی آن تاکید کرد.

خریداران کد شناسه کالاها را رصد کنند

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل به فعال بودن سامانه تی تک برای تشخیص اصالت لوازم بهداشتی و آرایشی داخلی و قابل نصب بودن آن در گوشی های تلفن همراه اشاره کرد و از متقاضیان این کالاها و بانوان خواست، هنگام خرید کالا اصالت، کیفیت و قیمت آن را با استفاده از آن سامانه بررسی کنند.

به گفته مجتهدی نیا هر کالای بهداشتی و آرایشی داخلی باید کد شناسه ۱۶ رقمی داشته باشد تا مختصات فوق با سامانه تی تک قابل پیگیری باشد و لوازم بهداشتی آرایشی خارجی نیز باید از سوی واردکنندگان و بعد از احراز کیفیت، دارای کد شناسه باشند و کالاهای خارجی فاقد کد، قاچاق محسوب می شوند.

وی ادامه داد: ۵۵ قلم از لوازم یدکی نیز باید کد شناسه یا رهگیری داشته باشند تا رصد اصالت، کیفیت و قیمت آن به راحتی برای خریداران و مصرف کنندگان فراهم شود.

او با اشاره به وجود دو انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در بیله سوار و اردبیل اظهار کرد: انبار اموال تملیکی بیله سوار دارای یکهزار و ۲۵۰ تن ظرفیت است و برابر قانون، سازمان یاد شده موظف است نهاده ها و کالاهای قابل فروش را در داخل استان به فروش برساند.

وی گفت: استان اردبیل در مسیر تزانزیت انواع کالاها قرار دارد و با داشتن بیش از ۳۶۰ کیلومتر مرز با خارج از کشور، از اهمیت خاصی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخوردار است.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است.

برچسب‌ها استان اردبیل قاچاق کالای قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل استانداری اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان اردبیل قاچاق کالای قاچاق استان اردبیل قاچاق کالای قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل استانداری اردبیل مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل کد شناسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۲۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی سوخت در بند قانون تعزیرات

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محمد نوروزی گفت: پرونده قاچاق ۲۲ هزار و ۲۰۰ لیتر نفتگاز به ارزش هفت میلیون ۱۷۰ هزار ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان میبد رسیدگی شد.
رئیس شعبه اول تعزیرات حکومتی میبد، افزود: شعبه با تحقیقات لازم، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت کشف شده، متهم را به پرداخت ۱۴ میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد. 
به گفته نوروزی، شعبه در خصوص وسیله نقلیه حامل این سوخت قاچاق با توجه به اینکه ارزش وسیله نقلیه بیشتر از ارزش سوخت می‌باشد، متهم را به پرداخت هفت میلیون و ۱۷۰ هزار ریال جریمه معادل ارزش سوخت کشف شده محکوم کرد.
رئیس شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق و ارز تعزیرات حکومتی میبد افزود: پس از گذشت زمان و انجام مراحل قانونی، پرونده در واحد اجرای احکام مختومه و به بایگانی ارسال شد. 
نوروزی گفت: ماموران نیروی انتظامی شهرستان میبد این محموله را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم در یاسوج
  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه ای در قم
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • قاچاقچی سوخت در بند قانون تعزیرات